CAMPANIE PNL TÂRGOVIȘTE PENTRU PROMOVAREA PRODUSELOR ROMÂNEȘTI

Partidul Național Liberal Dâmbovița a desfășurat miercuri, 29.06.2022, cea de-a doua acțiune din cadrul campaniei locale de informare și conștientizare a dâmbovițenilor, în privința consumului de produse românești și a importanței sprijinirii producătorilor locali.

În Piața “Mihai Viteazul” și Parcul Mitropoliei din municipiul Târgoviște, dar și în centrul municipiului Moreni și în cartiere, au fost organizate puncte de informare, de unde au fost împărțite celor aflați în trecere, produse autohtone din județul Dâmbovița. Dacă anterior au fost distribuite legume și fructe provenite din zona Valea Dâmboviței și Cartierul Matei Voievod, de această dată au fost promovate produsele provenite din zona Lungulețu.

În cadrul acțiunii, ce face parte din campania „PNL Dâmbovița promovează produsele românești și sprijină producătorii locali”, oamenii au fost informați asupra impactului comportamentului de cumpărare pentru sănătatea și pentru nivelul nostru de trai. Atunci când cumpărăm produse locale avem garanția unor produse sănătoase, gustoase, de calitate superioară și sprijinim economia României.

La acțiune au participat Aurelian Cotinescu-Secretar General PNL Dâmbovița, consilierii locali PNL Târgoviște și PNL Moreni și reprezentanți TNL Târgoviște și TNL Moreni.

Aurelian Cotinescu-Secretar General PNL Dâmbovița: “Dacă în urma acestor acțiuni reușim să convingem o parte dintre dâmbovițenii cu care interacționăm să aleagă produsele autohtone, atunci misiunea este îndeplinită. Scopul campaniei noastre este sprijinirea producătorilor locali, dar și promovarea alimentației sănătoase. De fiecare data când cumpărăm produse din import, trebuie să ne gândim că sprijinim economia altor state și agricultura altor țări, dezavantajând producătorul român. Achiziția de produse locale înseamnă bani care rămân în țară, siguranța unor locuri de muncă și îmbunătățirea condițiilor de trai, mai ales în contextul evoluției deficitului comercial din prima parte a acestui an”.

Acțiunile PNL Dâmbovița vor continua și în alte zone ale municipiului Târgoviște, dar și în localitățile din județul Dâmbovița.

 

AURELIAN COTINESCU, SECRETAR GENERAL PNL DÂMBOVIȚA