Candidatul PNL pentru Primăria Vădeni 2024: Mirela Adela David

Candidatul PNL pentru Primăria Vădeni 2024: Mirela Adela David

Președintele liberalilor brăileni, deputatul Alexandru Popa, a trimis recent un comunicat de presă pentru a anunța cine va candida din partea partidului său pentru Primăria Comunei Vădeni la Alegerile Locale din 9 iunie • este vorba despre Mirela Adela David, fost inspector la Primăria Vădeni

Liberalii brăileni continuă să își anunțe, pe rând, candidații la Alegerile Locale din 9 iunie. Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, a emis, recent, un comunicat de presă pentru a preciza că Mirela Adela David este candidata partidului său la Primăria Comunei Vădeni.

Doamna David are o experiență bogată în administrația publică. A fost inspector la Primăria Vădeni timp de 15 ani și ocupă în prezent funcția de administrator financiar la Liceul Tehnologic „Panait Istrati” Brăila. De asemenea, deține expertiză și în mediul privat, fiind administrator la firma PHOTO DAVIABY SRL. Adela este un om dedicat și gospodar și are toată susținerea noastră în aceste alegeri. Suntem siguri că va fi un primar de încredere pentru Vădeni”, a declarat Popa în cadrul comunicatului.

PRIMARIA VADENI JUDETUL BRAILA