CAPCANE PENTRU ȘOFERI PE TRANSBUCEGI! (II)

PATRU ACCIDENTE ÎN ACELAȘI LOC! VICTIMELE CER DESPĂGUBIRI ADMINISTRATORULUI DRUMULUI!

Șoferul în vârstă de 42 de ani care a scăpat cu viață dintr-unul din accidentele produse pe Drumul Județean 713, în zona Cabanei Dichiu, cere socoteală în instanță administratorilor drumului. Bărbatul explică la locul accidentului cum sunt puse în pericol viețile școferilor care tranzitează acest drum. Vă reamintim că în același loc, unde momentan lipsesc parapetele de susținere, au căzut în prăpastie, pe rând, în mai puțin de două luni, patru mașini.

Din fericire, nu s-a înregistrat niciun deces, însă o altă problemă pentru un rănit căzut în prăpastie o reprezintă absența semnalului telefonic, astfel că răniții nu pot nici măcar să ceară ajutor. Discutăm despre o zonă inclusă în Stațiunea Turistică de Interes Național Padina-Peștera.

Administratorul drumului, respectiv Serviciul de Drumuri și Poduri Județene din cadrul Consiliului Județean Dâmbovița trebuie să ia măsurile necesare pentru instalarea corespunzătoare a elementelor de siguranță de pe marginea drmului. Altfel, numărul celor care vor acționa în instanță poate să crească, iar despăgubirile se plătesc din banii instituției, adică ai tuturor cetățenilor.