CAPTURĂ DE MATERIAL LEMNOS A JANDARMERIEI ARGEȘ: 2 (DOI) METRI CUBI!

Lemn confiscat, șofer amendat

În cursul zilei de ieri, jandarmii din cadrul Postului Montan Arefu, care se aflau în misiune pe raza localității Nucșoara, au depistat pe un drum forestier din localitate un autovehicul de culoare albă condus de un bărbat, care la vederea echipajului de jandarmerie, a părăsit mașina și a fugit în pădure, în scurt timp fiind prins de jandarmi.

Oamenii legii au procedat la legitimarea bărbatului, iar la controlul autovehiculului au descoperit în partea din spate aproximativ 2 metri cubi de material lemnos. Întrebat despre proveniența lemnului, bărbatul în vârstă de 26 de ani a declarat că l-a luat din pădure și că nu are documente de proveniență.

Șoferul dubiței a fost sancționat cu amendă în valoare de 1000 de lei, iar cantitatea de aproximativ 2 metri cubi de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării și predată reprezentanților Ocolului Silvic Domnești, care la rândul lor l-au lăsat în custodia Școlii Gimnaziale din satul Slatina, comuna Nucșoara pentru a fi folosită la încălzirea spațiilor. 

SURSA: INSPECTORATUL JUDEȚEAN DE JANDARMI ARGEȘ