Caravana ,,Cafeaua de 10″ ColumnaTV va prezinta Bike Xpert Alpine Challenge Pucioasa 2022 !

Asociatia Clubul Sportiv Bikexpert a dat startul la evenimentul Bike Xpert Alpine Challenge Pucioasa 2022 care a avut loc Duminica 2 Octombrie 2022 la Pucioasa in incinta curtii al Muzeului Aviatic Pucioasa.

Emisiunea a fost transmisa live timp de o ora de la ora 10.00 odata cu startul participantilor si s-a reluat la ora 16.30 cu ocazia premierii.

BikeXpert Alpine Challenge este o competiție de Mountain Bike, ajunsă la a 9-a ediție, ce își propune să sprijine un stil de viață energic și să promoveze ciclismul, ca mod sănatos și ecologic de petrecere al timpului liber în natură și să reprezinte o provocare pentru riderii care se aleg tura lungă.

Evenimentul vine în întâmpinarea iubitorilor de natură, a cicliștilor amatori și profesioniști ce doresc să-și testeze abilitățile pe două roți, într-un cadru natural de neuitat.

În premieră, în acest an am s-au pregătit două trasee pentru riderii care au să participat la concurs cu biciclete electrice.

Noua zonă de Start/Finish a fost situată în centrul orașului Pucioasa, la Muzeul Aviatic/Clubul Copiilor, pe Strada Constantin Olănescu, Nr. 19! Mai multe detalii le puteti afla pe site-ul www.alpinechallenge.ro .