CAZ DE COVID -19 LA SERVICIUL REGIM PERMISE ȘI ÎNMATRICULĂRI DÂMBOVIȚA! INSTITUȚIA ESTE ÎNCHISĂ PENTRU DEZINFECȚIE!

O persoană angajată a Serviciului Regim Permise și Înmatriculări Dâmbovița a fost pozitivată cu coronavirus în cursul zilei de ieri, 14 iulie, confirmă surse din cadrul DSP Dâmbovița. Imediat, s-a dispus dezinfecția unității de pe Bulevardul Mircea cel Bătrân, dezinfecție care se desfșoară și astăzi. Ghișeele au fost închise, însă fără informarea cetățenilor care și astăzi au așteptat nedumeriți în fața sediului instiuției fără ca măcar un afiș să explice situația. Vedeți transmisiunea de la fața locului aici.

La câteva ore, Instituția Prefectului Dâmbovița a postat acest mesaj pe pagina de Facebook a instituției.

ANUNȚ

Datorită faptului că la data de 14 iulie 2020 un angajat al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița a fost confirmat cu noul coronavirus(COVID-19) și s-a luat de urgență măsura dezinfectării spațiilor de lucru în ziua de 15 iulie a.c, S.P.R.P.C.I.V. Dâmbovița nu lucrează cu publicul.
Ancheta epidemiologică este în curs de desfășurare iar persoanele programate la data menționată vor fi informate cu privire la data reprogramării pentru operațiunile solicitate.

CONDUCEREA S.P.R.P.C.I.V Dâmbovița”