CĂZUT ÎN FÂNTÂNĂ, SCOS DE POMPIERI! UN BĂRBAT DE 69 DE ANI A VĂZUT MOARTEA CU OCHII!

O operațiune de salvare contracronometru s-a încheiat cu succes pentru pompierii dâmbovițeni, dar și pentru un bărbat în vârstă de 69 de ani din Poienița. Acesta a fost extras dintr-o fântână de la adâncimea de 8 metri.

Salvare persoană căzută în fântână în comuna Poiana
În această dimineață, în jurul orei 08:15, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați în localitatea Poinenița (comuna Poiana) pentru salvarea unei persoane căzute în fântână.
Imediat, la locul evenimentului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Titu (cu o autospecială de descarcerare și un echipaj de ambulanță SMURD) și cei de la Garda Potlogi (cu o autospecială de intervenție).
A fost o operațiune de salvare contracronometru, în care salvatorii au intervenit prompt și au reușit ca în cca. 10 minute să extragă victima la suprafață. Este vorba de un bărbat de 69 ani, căzut într-o fântână cu diametrul de 1m, la o adâncime de cca. 8m și care se afla în apă până la brâu.
După ce a fost extrasă de pompieri, victima a fost preluată de echipajul de ambulanță SMURD, iar după acordarea asistenței medicale de urgență a fost transportată la UPU Târgoviște.
COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE – ISU ”BASARAB I” DÂMBOVIȚA