CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC ȘI OPERAȚIUNI CU PRODUSE SUSCEPTIBILE A AVEA EFECTE PSIHOACTIVE

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au organizat şi desfăşurat o percheziție domiciliară, în județul Argeș, la locuința unor persoane, bănuite de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

 În dimineaţa zilei de 02 februarie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au organizat o percheziție domiciliară, pe raza localităţii Piteşti, pentru destructurarea unei grupări, de tip familial, specializate în traficul de droguri de risc, respectiv cannabis, precum și în efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, din anul 2018 și până în prezent, trei bărbați (tată și fii), cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani, ar fi comercializat, pe raza municipiilor Pitești și Constanța, diverse cantități de droguri de risc și substanțe cu efect psihoactiv.

În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate aproximativ 15 grame de cannabis, cinci grindere, două țigări confecționate artizanal, patru comprimate susceptibile a fi droguri de mare risc, un aparat de porționat, telefoane mobile și cartele telefonice, mai multe.

5 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti, pentru audieri.

În urma audierilor, trei bărbați au fost reținuți.

Acţiunile au beneficiat de sprijinul jandarmilor argeşeni.