CIRCULAȚI CU ATENȚIE! DRUMURILE SUNT ACOPERITE CU GHEAȚĂ ȘI POLEI! ÎN TÂRGOVIȘTE S-A INTERVENIT CU MATERIAL ANTIDERAPANT!

Încă de noaptea trecută lucrătorii Direcției de Salubritate au intervenit cu material antiderapant pe arterele de circulație din municipiul Târgoviște, după ce apa rămasă pe carosabil în urma ploilor din ultima vreme a înghețat brusc. Nici pe trotuare nu se putea circula prea bine la orele dimineții, deși în zonele intens circulate se aruncase cu nisip de către lucrătorii ECOSAL. În activitățile specifice intervenției pe timp de iarnă sunt implicați, de asemenea și angajații de la Municipal Construct. Direcția de Salubritate a intervenit cu trei sărărițe, două camionete și material antiderapant. Zeci de oameni au lucrat încă din timpul nopții, pentru ca la orele dimineții circulația rutieră să se desfășoare fără evenimente. În municipiul Târgoviște nu au fost înregistrate accidente rutiere în această dimineață.

Iarna și-a reintrat în drepturi în mod neobișnuit, fără zăpada din luna ianuarie, dar cu temperaturi extrem de scăzute și cu îngheț. Circulați cu atenție și obligatoriu să aveți mașinile echipate cu anvelope de iarnă.

Atenție la polei!
Începând cu ora 02.00, în municipiul Târgoviște se acționează pentru combaterea poleiului, atât pe partea carosabilă, cât și pe trotuare!
Circulați cu mare grijă! – avertizează și primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.