CJD: DEZBATERE PUBLICĂ PRIVIND INSTALAȚIA DE TRATARE DEȘEURI CARE VA FI AMPLASATĂ LA ȘOTÂNGA

CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA anunță publicul interesat despre depunerea raportului privind impactul asupra mediului, pentru proiectul Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița, obiectiv – instalație de tratare deșeuri colectate separat și centru de aport voluntar Șotânga”, propus a fi amplasat în comuna Șotânga, județul Dâmbovița.

Tipul deciziei posibile, luate de Agenția pentru Protecția Mediului Dâmboviţa, poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

Dezbaterea publică se va desfășura la sediul Primăriei Șotânga, în data de 05.12.2022, ora 16:00.

Documentația supusă dezbaterii – și anume raportul privind impactul asupra mediului – este afișată pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița, http://www.anpm.ro/ro/web/apm-dâmbovița .

Propunerile și observaţiile publicului se primesc în scris (în termen de 30 de zile de la data publicării anunțului), la adresa de e-mail office@apmdb.anpm.ro , sau la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița (Calea Ialomiței nr. 1, Târgoviște, cod poștal 130142), până la data de 02.12.2022 (adică, înainte cu o zi lucrătoare de dezbaterea publică).