COCKTAIL HOLIDAYS DESPRE SCANDALUL BLUE AIR: „De ce trebuie sa platim pentru greselile altora?”

In perioada 07 – 08 Septembrie, de cand Blue Air a decis sa suspende toate zborurile până la data de 12.09.2022, ??????? ???????? ???????? ? ????????? ??? ??????? ??????? ???? ???????? ?????? ?? ???????, ??????? ??? ?? ????????, fara niciun sprijin din partea nimanui. Platim pentru greselile altora deoarece noua ne pasa de turistii nostri si ne respectam promisiunea. Dar nu ni se pare corect. Toata lumea sta cu mainile in san si vina se da de la unul la altul.
Colegii nostri au trait zile de cosmar pentru a gasi cele mai bune variante de repatriere ale turistilor. De ce au facut acest lucru? Deoarece adevaratii agenti de turism fac acest job din pasiune. Foarte multa pasiune chiar pentru ca remunerarea financiara este sub asteptari in acest domeniu.
Destinatiile din care am adus inapoi turistii au fost urmatoarele:
✈️ catre Bucuresti: Zakynthos, Creta-Chania, Madeira, Corfu, Mallorca, Tenerife, Cipru, Santorini
catre Cluj-Napoca: Barcelona, Heraklion
Ne dorim ca toti turistii sa inteleaga inca o data avantajul rezervarii pachetelor de vacanta prin agentiile de turism. Datoria noastra este de a fi alaturi de turistii romani, clientii si copatriotii nostri. In plus fata de asta noi suntem un business 100% romanesc si ne dorim sa ramanem in continuare aici, alaturi de voi.
Totodata dorim sa sustinem demersul initiat de catre ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism) prin care a solicitat
Domnului Prim-ministru Nicolae CIUCĂ, Domnul Daniel Cadariu – Ministru, Ministerul Antreprenoriatului și Turismului în mod explicit ajutor și pentru agențiile de turism afectate de anulări și înlăturarea oricăror diferențe de tratament între persoanele prejudiciate de compania aeriana Blue Air.
Nu este posibil ca agentiile de turism sa fie lasate sa suporte pe cheltuiala proprie toate aceste costuri. Guvernul trebuie sa arate sustinere si catre agentiile de turism! – A PRECIZAT AGENȚIA COCKTAIL HOLIDAYS.