COD GALBEN DE PLOI, CIRCULAȚI CU ATENȚIE!

Având în vedere avertizarea meteorologică de cod galben, sub incidența căreia se află și județul Dâmbovița, manifestată, în intervalul orar 10:00-21:00, prin intensificări ale vântului, ploi însemnate cantitativ și instabilitate atmosferică, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița vă recomandă:

Circulați, atât în interiorul localității, cât și în afara acesteia, cu o viteză adaptată la condițiile meteo-rutiere, care vă permite oprirea în siguranță a autovehiculului.

Păstraţi-vă calmul, în condiţiile unui trafic aglomerat, nu uitaţi de politeţea rutieră şi nu blocaţi intersecţiile.

Nu consumați alcool și nu conduceți dacă vă simțiți obosit!

Adoptați o manieră preventivă de condus și respectați indicațiile polițiștilor rutieri aflați în trafic.

Informații actualizate despre situația traficului găsiți pe siteul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic.

De asemenea, pietonii sunt sfătuiți să își ia toate măsurile de precauție pentru a fi siguri că sunt observați în timpul deplasărilor pe drumurile publice.

Totodată, le recomandăm să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă prin locurile permise, numai după ce sunt siguri că intenția lor de a traversa a fost observată de conducătorii auto.

SURSA: IPJ DÂMBOVIȚA