COLABORARE ÎNTRE POLIȚIA RUTIERĂ ȘI GARDA DE MEDIU! MAȘINĂ CONFISCATĂ PENTRU TRANSPORT DE DEȘEURI!

Garda de Mediu Dâmbovița colaborează foarte bine cu Poliția Rutieră care verifică în trafic transportul deșeurilor. Mai precis, în urma controlului in trafic făcut de Poliția Rutieră, dacă sunt identificate transporturi de deșeuri pentru care nu se pot prezenta documente, Poliția solicită o echipă de la Garda de Mediu pentru a verifica și sancționa(dacă este cazul) respectivul transport.
Deja am avut o astfel de situație în localitatea Moroieni, iar persoanei care a fost identificată în trafic i-a fost aplicată o sancțiune de 30000 de lei și i-a fost confiscat mijlocul de transport!
Mulțumim Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița pentru identificarea transporturilor ilegale de deșeuri și pentru tot sprijinul în acțiunile comune!
Transportul deșeurilor se face numai cu respectarea prevederilor H.G nr.1061/2008, în sensul că, transportul deșeurilor trebuie să fie însoțit de formulare de transport cu regim special și deșeurile să fie transportate numai către operatori autorizați pentru eliminarea/valorificarea
Acțiunile vor continua! – ANUNȚĂ GARDA DE MEDIU DÂMBOVIȚA