COMUNA MĂTĂSARU: STERILIZARE GRATUITĂ A CÂINILOR ȘI PISICILOR!

STERILIEAZĂ, NU ABANDONA! ESTE GRATIS!
FII OM BUN! FĂ O FAPTĂ BUNĂ! STERILIZEAZĂ CÂINII ȘI PISICILE
pentru a preveni abandonul puilor și a reduce numărul animalelor fără stăpân!

Locul câinilor și al pisicilor este în curte, lângă stăpân, nu pe stradă, abandonați/ abandonate.
Animalele abandonate sunt tot din curțile oamenilor. Împreună putem preveni abandonul. Vino și sterilizează gratuit câinii și pisicile tale și îndeamnă-i și pe alții să facă la fel. Iubitorii de animale sterilizează, nu abandonează câinii și pisicile.
Animalele abandonate suferă de foame, sete, frig sau căldură mare (vara), mai multe boli contagioase și accidente.
Animalele abandonate pot ataca și mușca copii, femei, bătrâni. Hai să prevenim suferința inutilă. Hai la sterilizare cu animalele tale. Dacă îți pasă de animalele tale de companie și de oamenii din jurul tău fă o faptă bună: Hai la sterilizare cu câinii și pisicile tale!
Sterilizări gratuite pentru câini și pisici.
Când? Marți 4 octombrie 2022.
Unde? La Primăria comunei Mătăsaru.
Ce facem? Ajutăm iubitorii de animale pentru a preveni abandonarea puilor nedoriți, înmulțirea necontrolată a animalelor fără stăpân și posibile tragedii dacă copii, bătrâni și femei ar putea fi atacate de câini înfometați și bolnavi, care au plecat tot din curțile oamenilor.
Ce nu facem? Nu prindem (nu adunăm) și nu adoptăm câini și pisici.
Iubitorii de animale se pot înscrie pentru sterilizarea animalelor
la telefon 0750 050 283 și 0752 655 300.
Oferim și cerem seriozitate.
Iubitorii de animale sunt rugați să vină cu animalele (la Primărie în data de 4 octombrie 2022) și cu un act de identitate asupra lor. Nu hrăniți animalele înaintea operației!
Contăm pe sprijinul și participarea dumneavoastră pentru a populariza evenimentul și informația să ajungă la cât mai mulți oameni, prin WhatsApp, Messenger, Facebook, Instagram, grupuri și prin orice alte mijloace de comunicare. Vă mulțumim pentru implicarea dumneavoastră.
Ramona Mihaela Hălăștăuan