COMUNICAT PSD DÂMBOVIȚA: Ipocrizia politică este dusă la un alt nivel de filialele PNL și AUR Dâmbovița!

Lipsa de respect la adresa dâmbovițenilor ne obligă să sancționăm public derapajele reprezentanților celor două partide politice.

Batistuțele galbene sunt lovite de amnezie și, în cel mai jenant mod, încearcă să șteargă cu buretele dezastrul economic lăsat în urmă de cei doi foști premieri liberali, Ludovic Orban și Florin Cîțu. Îndatorând țara peste măsură, 60% din banii împrumutați în momentul de față de România merg pentru plata sau refinanțarea imenselor datorii contractate de guvernările de dreapta!

Cifrele nu mint, iar recursul la trecut este obligatoriu, mai ales în acest moment când PSD și-a asumat măsurile necesare echilibrării unui buget devastat de liberali.

În octombrie 2019, ultima lună de guvernare PSD, deficitul bugetar era de 29 de miliarde de lei. Odată cu venirea guvernului de dreapta, deficitul bugetar a ajuns la recordul istoric de 100 miliarde de lei. Derapajele lui Orban și ale lui Cîțu au provocat explozia datoriei de la 35,1% din PIB în 2019 la 48,6% în 2021.

Pentru toate acestea, prin premierul Ciolacu, PSD și-a asumat reducerea cheltuielilor statului roman, măsuri care au ca scop diminuarea impactului deficitului bugetar asupra cetățenilor și mediului privat din România.

Domnilor de la PNL Dâmbovița, PSD face ce trebuie să facă un partid responsabil, care pune interesul românilor, implicit al dâmbovițenilor, înaintea capitalului electoral. Dumneavoastră încă nu realizați gravitatea faptelor pe care le-ați comis și încercați să le ștergeți efectele împărțind plase de cartofi prin județ. Chiar așa de jos, domnilor?

În ceea ce privește activitatea AUR, partid din cauza căruia retorica politică a ajuns să fie percepută mai degrabă ca gargară, mai coborâm cu o treaptă nivelul și trebuie să taxăm modul în care încearcă să atragă atenția dâmbovițenilor. În primul rând, o fițuică ce seamănă mai mult a bilet de păcănele nu este ceea ce așteaptă dâmbovițenii de la un partid. Evident, nu aveți de unde ști acest lucru pentru că soluții nu aveți capacitatea să livrați. Doar vorbe goale și fără niciun fundament.

Concluzia acestei perioade este una îngrijorătoare: precupeții de cartofi și vânzătorii de iluzii încearcă, fără succes, să demonstreze că există din punct de vedere politic pentru dâmbovițeni.

Nu, domnilor! Nu existați! Nu aveți proiecte, idei, nu aduceți plus valoare acestui județ! Doar cartofi la plasă și vorbe în vânt!

PSD Dâmbovița