CONCURSUL NAȚIONAL „MADE FOR EUROPE” ȘI OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE PEDAGOGIE-PSIHOLOGIE SE DESFĂȘOARĂ LA TÂRGOVIȘTE

În perioada 27-30 aprilie, județul Dâmbovița este gazda Concursului Național Made for Europe – editia 2022!
La acest concurs național organizat de Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Judetean Dâmbovița la Liceul de Arte ”Bălașa Doamna” din Târgoviște participă 130 de elevi din 40 de județe, peste 40 de profesori coordonatori ai elevilor și produselor realizate în proiecte europene și circa 30 de inspectori școlari și reprezentanți ai ME si ANPCDEFP.
In data de 28 aprilie, in intervalul 9:30-12, la Liceul de Arte ”Balasa Doamna” din Targoviste va fi organizata Expozitia Nationala a produselor create în proiecte europene, deschisă publicului larg.

Judetul Dambovita, respectiv Colegiul Național Pedagogic „Constantin Cantacuzino” Târgoviște găzduiește Olimpiada Națională de Pedagogie- Psihologie pentru licee pedagogice, în perioada 26-29 aprilie 2022.
Vor participa la proba orală a competiției cei 66 de elevi care au obținut cel puțin 85 de puncte la proba scrisă susținută luni,18 aprilie 2022.
Concurenții de azi, dascălii României de mâine, vor demonstra că au competențe de analiză, de interpretare și de corelare cu practica a conținuturilor psihopedagogice. Județul Dâmbovița are 3 reprezentanți la această etapă finală a olimpiadei, elevi de la specializarea învățător-educatoare, clasele a IX-a, a X-a și a XI-a.

Această ultimă etapă a olimpiadei se va deschide oficial, miercuri, 27 aprilie 2022, începând cu ora 9.00, la Centrul Internațional de Conferințe al Universității Valahia din Târgoviște, iar festivitatea de premiere se va desfășura joi, 28 aprilie 2022, orele 14.00, la Cinematograful Independența din Târgoviște. – ne informează INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA.