CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA ANUNȚĂ SEMNAREA CONTRACTULUI PENTRU INELUL 2 DE CENTURĂ

????̆??, ?? ?????? ?????????? ?????? ?????????? ????????? ?? ???????????? ?? #????????? ?? ???????̆ ?? ???????????? #??̂??????̦??!
? Valoarea acestui contract este de aproximativ 3.000.000 de lei, iar prestatorul va avea obligația ca, în 6 luni, să identifice cea mai bună soluție pentru a crea condiții de trafic sigur și rapid pentru municipiul Târgoviște și pentru comunele din jurul acestuia, dar și pentru cei care sunt în tranzit în județul nostru.
? La momentul finalizării studiului de prefezabilitate, a fost identificată o variantă ocolitoare care va diminua foarte mult traficul prin comunele #Aninoasa, #Șotânga, #Târgoviște, #Dragomirești și #Ulmi, dar va prelua și din transportul greu care tranzitează comuna Doicești.
? Lungimea totală a traseului este de 15,18 km. Vom avea 4 benzi, câte 2 pe sens, iar fiecare bandă va avea 3,5 m lățime. Zona dintre cele două sensuri va fi delimitată cu parapeți de siguranță.
? Inelul 2 de Centură va fi prevăzut cu 5 intersecții amenajate cu sensuri giratorii sau noduri rutiere, o turbogirație la intersecția cu DN71, 9 pasaje rutiere și 3 poduri peste cursurile de apă aflate pe traseu.
✅ Așa cum spuneam la demararea acestui proiect la care țin foarte mult, impactul economic va fi unul uriaș: #optimizăm infrastructura rutieră, creăm toate condițiile pentru #atragerea de noi #investitori și vom putea vorbi cu adevărat de o zonă metropolitană a municipiului #Târgoviște.
Ar putea fi o imagine cu text