CONTROALELE ÎN CIVIL AU FĂCUT PRĂPĂD! NU PORȚI MASCĂ, EȘTI SANCȚIONAT!

ACȚIUNI DE VERIFICARE A RESPECTĂRII MĂSURILOR DE PROTECȚIE PE RAZA JUDEȚULUI DAMBOVITA – VEZI LIVE DIN ACȚIUNILE DE CONTROL AICI!

In acest weekend, polițiștii, împreuna cu celelalte structuri ale M.A.I și instituții cu atribuții de control, actioneaza atât in uniformă, cât și in civil, pentru verificarea modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19._*

Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost desfăşurate în sistem integrat, noi acţiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

La activităţile de verificare au participat peste 300 de forţe de ordine, fiind verificate peste 160 de societăți comerciale, precum şi 296 de mijloace de transport și totodată legitimate peste 2300 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate peste 300 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Recomandam tuturor cetățenilor sa respecte măsurile de protecție sanitara și de distanțare fizica pentru a-și proteja propria sănătate și viața, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur.

Scopul forţelor de ordine care desfăşoară activităţi de verificare nu este aplicarea de sancțiuni.

Suntem şi vom fi prezenţi, permanent la datorie şi aplicăm legea în litera și spiritul ei!