COPIII DIN ACCIDENTUL DE LA ANINOASA SUNT ÎN AFARA ORICĂRUI PERICOL! ÎNSOȚITORUL I-A SALVAT PUNÂNDU-LE CENTURILE DE SIGURANȚĂ!

Două persoane au decedat în accidentul de circulație produs în această dimineață în comuna Aninoasa, accident în care a fost implicat microbuzul care transporta copiii la școală. Din fericire, cei 10 copii pasageri în microbuz sunt în afara oricărui pericol. Însoțitorul în vârstă de 60 de ani a avut grijă de copii și le-a pus centurile de siguranță. Acest lucru a salvat copiii, însă din păcate, salvatorul lor a decedat. Veștile vin din partea primarului comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae, care a venit imediat la fața locului.
O tragedie s-a abătut azi peste comunitatea noastră, microbuzul care transporta elevii către școală fiind implicat intr-un grav accident! Cei 10 copii prezenți în mijlocul de transport sunt în afara oricărui pericol. Aceștia au fost transportați la spital pentru investigații, iar acum sunt acasă, alături de familiile lor.
In perioada imediat următoare aceștia vor fi evaluați și vor primi consiliere psihologică, șocul emoțional fiind unul extrem de mare.
Din nefericire, șoferul microbuzului și însoțitorul copiilor și-au pierdut viața în accident și gândurile noastre se îndreaptă către familiile îndurerate ale acestora. Colegul nostru, domnul Soare Gheorghe a asigurat copiii la urcarea în microbuz, punându-le centurile de siguranță, fapt care i-a și salvat, evitând o tragedie de proporții. Cu durere în suflet aflăm acum că acesta este printre îngeri, devenind îngerul păzitor al acestor elevi.
Dumnezeu să îi odihnească!