CORB ADVENTURE DAYS, AVENTURĂ 4X4, ETAPA A II-A, 2020

COMPETIȚIA S-A DESFĂȘURAT ÎN PERIOADA 1-4 OCTOMBRIE

În perioada 1-4 octombrie 2020, Clubul Off Road București CORB 44 a organizat cea de-a II-a etapă din calendarul competițional 2020, in parteneriat cu Primăria Sotanga, Primaria Municipiului Târgoviște, Instituția Prefectului Dâmbovița, Consiliul Județean Dâmbovița și Regia Națională Romsilva.

Traseele inedite au pus la încercare atât abilitățile de pilotaj cât și pe cele de navigare, pentru toate clasele sportive Standard A, B și C, Open, SSV, Extrem cât și pentru Hobby. Fiecare zi de competiție a avut pentru toate clasele, diferențiat ca dificultate, trasee între 60 și 90 km lungime.

Clasa Hobby a fost tratată și în acest an ca o clasă pentru începători, antrenament pentru navigatori și verificare a capacității fiecăruia de a participa, in echipa, la clasele superioare din cadrul Campionatului, oferind astfel ocazia concurenților de a se acomoda cu atmosfera unei etape și cu viitorii adversari.

Competiția s-a desfășurat sub egida Ministerului Tineretului și Sportului (M.T.S.), al Federației Române de Automobilism Sportiv (F.R.A.S.) și al Comisiei Naționale de Off Road.

Etapa de off road de la Şotânga a avut și surprize. În premieră, la finalul competiției, organizatorii au întocmit un clasament feminin al participantelor. Scopul fiind acela de a încuraja participarea femeilor la cursele de off road și înscrierea lor și în etapele viitoare ale campionatului.