CORNELIU ȘTEFAN ȘI-A DEPUS CANDIDATURA LA PREȘEDINȚIA CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

Corneliu Ștefan, candidatul Partidului Social Democrat Dâmbovița pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, și-a depus oficial candidatura, sâmbătă, 15 august. Evenimentul s-a desfășurat pe platorul din Piața Tricolorului. Candidatul PSD pentru șefia CJi-a avut alături pe fostul ministru al educației, Ecaterina Andronescu, pe vicepreședintele Senatului, Titus Corlățean, pe Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, dar și pe parlamentarii Marian Țachianu, Claudia Gilia și Carmen Holban. Totodată, întreaga echipă de consilieri județeni de pe listele PSD Dâmbovița i-a fost alături lui Corenliu Ștefan.

” (…) Vreau să mulțumesc tuturor dâmbovițenilor care ne-au susținut în această perioadă de precampanie, avem peste 77.000 de semnături valide (…) pe care le-am depus la Biroul Electoral Județean, semnături din partea dâmbovițenilor pentru susținerea candidatului la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița și pentru consilieri județeni din partea Partidului Social Democrat. Le mulțumesc tuturor dâmbovițenilor și vreau să-i asigur pe această cale că este o onoare pentru noi și o responsabilitate să fie alături noi în număr atât de mare. Ca o paranteză, acum 4 ani, când nu erau condiții de pandemie, PSD a depus 67.500 de semnături, astăzi am depus 77.000 de semnături. (…) Avem cea mai puternică echipă de consilieri județeni pe care o propunem dâmbovițenilor. Suntem singura echipă determinată, suntem singura echipă aplecată asupra problemelor județului Dâmbovița. Suntem primul partid care a depus listele de semnături și candidaturile pentru alegerile din 27 septembrie.”, a declarat Corneliu Ștefan la conferința de presă susținută după depunerea candidaturii.

” (…) Venim cu o echipă tânără, puternică, omogenă. Sunt bucuros pentru faptul că PSD, în Dâmbovița, propune candidați maturi, cu o pregătire profesională și care au performat politic. Faptul că venim cu o listă de consilieri județeni, consilieri locali, cu oameni care auo pregătire deosebită, oameni care au performat politic, administrativ, profesional. Dacă ați fost atenți la lista de consilieri județeni, sunt profesii complementare necesare pentru promovarea unor proiecte de dezvoltare pentru județul Dâmbovița. (…)”- Titus Corlățean, vicepreședintele Senatului.

Mai jos puteți vedea întreaga listă de consilieri județeni, propusă de PSD Dâmbovița pentru algerile din 27 septembrie:
1. Corneliu Ștefan
2. Antonel Jîjîie
3. Luciana Cristea
4. Ionuț Cristian Săvoiu
5. Mihai Cristian Avanu
6. Georgeta Dincă
7. Corneliu Vișoianu
8. Laurențiu Adrian Neculaescu
9. Sache Neculaescu
10. Mihai Istrate
1. Liviu Cosmin Vasilescu
12. Claudiu Eduard Mănoiu
13. Gabriel Purcaru
14. Liviu Cozmin Stoica
15. Ionuț Cătălin Lăscaie
16. Mioara Costache
17. Marian Dinu
18. Alexandru Cătălin Craiu
19. Elena Lilica Ilioan
20. Cornelia Stan
21. Iulian Oprea
22. Alexandru Diniță
23. Valeriu Fulga
24. Florian Dan Georgescu
25. Traian Daniel Ivanovici
26. Mihail Marius Lupoiu
27. Georgiana Niță
28. Fănuț Costea
29. Gabriela Cerchez
30. leana Cătălina Nicolăescu
31. Cătălin Cosmin Olteanu
32. Cezarina Necula
33. Ioana Antoaneta Radu
34. Ruxandra Mădălina Zamfir
35. Roxana Ionela Aldea
36. Ionela Șerban
37. Eugen Nicolae Răbaea
38. Ștefan Alin Nițescu
39. Ilie Radu
40. George Alexandru Istrate
41. Constantin Cazacu
42. Nicoleta Georgiana Dorobanțu
43. Roxana Mateoiu