CORONAVIRUSUL ÎN ORAȘUL PUCIOASA! PRIMARUL CONSTANTIN ANA LE PREZINTĂ CETĂȚENILOR SITUAȚIA DIN LOCALITATEA LOR.

Ne pregătim de o nouă săptămână!

O săptămână într-un județ aflat sub presiunea numărului constant mare de îmbolnăviri de Covid!

Pentru cei implicați, inclusiv pentru administrațiile locale, tensiunea este mai mare decat credeți, mai ales ca nu mai există localitate fără persoane contaminate.

Pentru a evita orice speculatie, vreau sa va prezint situatia REALA, la nivelul localitatii noastre: astazi avem in oraș 6 cetateni depistati pozitiv la testul Covid!

O parte din ei sunt internati in spital (am discutat cu fiecare dintre ei si sunt bine astazi, desi unul dintre ei a avut complicatii), iar restul sunt izolati la domiciliu si respecta cu strictete regulile impuse.

Va spun toate aceste lucruri pentru a avea informatiile corecte, de la o sursa autorizata!

Din anchetele epidemiologice am inteles faptul ca respectivele persoane au dobandit virusul in alt mediu decat cel profesional sau familial, deci nu exista astazi surse sau focare locale!

Totodata in spitalul orasenesc Pucioasa sunt internate 58 de persoane si, fara satisfactie, va spun ca tratam si primii pacienti din oras, pe langa persoane din toate colturile judetului plus Ilfov si Bucuresti!

Aceasta este situatia astazi!!!

Nu este nici foarte rea, dar nici imbucuratoare!

Trebuie sa stiti toate aceste lucruri pentru a actiona impreuna pentru siguranta noastra, a tuturor!

Nu vreau sa sadesc panica! Dar vreau sa cladesc o siguranta care vine din responsabilitate!

Va rog sa realizati ca acest oras este casa noastra, a tuturor! Si trebuie sa il protejam prin toate metodele posibile, protejandu-ne in primul rand pe fiecare dintre noi!