COS TÂRGOVIȘTE AR PUTEA FI PRELUAT DE GRUPUL ITALIAN BELTRAME

N-am promis electoratului anul trecut marea cu sarea. Nu am făcut-o pentru că nu e în firea mea să înfloresc sau să disimulez. Mi-am asumat însă să ajut fiecare comunitate din Dâmbovița, de fiecare dată când funcția mi-ar permite să fac asta și când suportul meu ar fi putut să aducă un beneficiu real oamenilor.
USR PLUS Dâmbovița n-a vorbit despre COS Târgoviște în campanie. Înțelegând însă nevoia de a da o mână de ajutor, am încercat să fac. În repetate rânduri. Nu știu dacă se va dovedi a fi suficient dar știu că am făcut tot ceea ce a depins de mine. Și poate un pic în plus. Zilele și săptămânile care urmează s-ar putea să fie hotărâtoare în ceea ce privește Combinatul. Și de un lucru sunt sigur: acesta beneficiază acum de o șansă. Sper doar ca aceasta să fie suficientă. – a precizat deputatul USR PLUS Daniel Blaga. Vestea la care face referire are legătură cu posibila preluare a COS Târgoviște de către grupul italian Beltrame.
„Reprezentanții grupului italian Beltrame, care deține în România combinatul siderurgic Donalam Călărași și este interesat și de preluarea activului de producție al Combinatului de Oțeluri Speciale (COS) Târgoviște, după cum a relatat în premieră Profit.ro, au inspectat utilajele combinatului dâmbovițean pentru a avansa o ofertă de cumpărare a activului, a anunțat liderul sindicatului Valahia din întreprindere, Nicolae Dragodănescu. Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider „Reprezentanții Beltrame Group au venit la Târgoviște pentru a verifica starea utilajele din COS Târgoviște, cu intenția de a face o ofertă de preț în vederea preluării combinatului. Mulțumesc colegilor care au venit să dea o mâna de ajutor și au pornit utilajele. Toate utilajele principale sunt la locul lor și în stare de funcționare. Salariaților care au asigurat pornirea/verificarea utilajelor li s-a încheiat contract individual de muncă pentru o durată de 8 zile”, a transmis acesta.”

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/energie/italienii-de-la-beltrame-au-venit-sa-inspecteze-instalatiile-cos-targoviste-pentru-a-avansa-o-oferta-de-cumparare-20422192?