COVID -19 LOVEȘTE GROAZNIC ÎNTR-UN CENTRU PENTRU VÂRSTNICI DIN RĂCARI!

ZECI DE PERSOANE DEPISTATE CU CORONAVIRUS LA CĂMINUL DE BĂTRÂNI DIN RĂCARI!

       Situație îngrijorătoare în această seară la Centrul Medico- Social din orașul Răcari. Rezultatele testelor Covid -19 prelevate în cursul zilei de ieri, 15 aprilie, pentru 79 de persoane arată deja un număr de minim 39 de infectați, iar numărul total de teste nu a fost comunicat încă. La această oră nu se știe câți dintre bătrânii internați acolo sau persoane din rândul angajaților acestui centru au contactat virusul.

         Potrivit unor surse, echipe ale Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița și ale Spitalului Județean de Urgență Târgoviște evaluează situația pentru internarea celor infectați și stabilirea unui plan. Bolnavii nu ar prezenta simptome în acest moment, însă având în vedere că sunt persoane vârstnice, autoritățile vor stabili probabil internarea lor urgentă. 

      În prezent sunt internați în acest centru un număr de 51 de bătrâni care, iată, vor petrece Sărbătoarea Paștelui cu teama acestei boli. Situația aceasta duce la creștere galopantă anumărului de îmbolnăviri în județ și va solicita mare parte din resursele existente.

Revenim cu noi amănunte asupra acestui subiect imediat ce vom reuși să aflăm mai multe informații.