COVID -19 LOVEȘTE ȘI LA PRIMĂRIA COMUNEI RĂZVAD! PRIMARUL LOCALITĂȚII, EMANUEL SPĂTARU, CONFIRMAT CU COVID -19!

Un pimar foarte tânăr și foarte iubit de cetățeni, Emanuel Spătaru, edilul comunei Răzvad se luptă, la fel ca mulți alți dâmbovițeni, cu virusul COVID -19 de pe patul de spital. Tot de acolo a transmis și următorul mesaj de încurajare:

Dragii mei,
Din pacate virusul nu iartă pe nimeni!
În calitate de primar al comunei Răzvad, mă simt dator să vă informez că testul pentru COVID-19, pe care l-am făcut, a ieşit pozitiv. Sunt deja internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgoviște-Secția Boli Infecțioase, fiind confirmat cu virusul SARS-CoV-2.
Zilele trecute am prezentat simptomele unei răceli si pentru a nu exista vreo suspiciune și a pune în pericol și pe ceilalți, am mers la spital și m-am testat. Acum, starea mea de sănătate este bună, insa fac un apel la responsabilitate pentru toţi cetațenii din comuna Răzvad. Recomand tuturor respectarea regulilor impuse de autorităţi pentru ca pericolul nu a trecut!
Vă transmit tuturor multă sănătate şi vă sfătuiesc să respectați regulile de igienă şi distanțarea socială pentru a putea fi sănătoşi şi alături de cei dragi!
Va imbratisez, al dumneavoastra primar!
P.S.
Ma voi face bine, si revin la treaba?”