CRISTIAN STAN, PRIMARUL ÎN FUNCȚIE, ȘI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU UN NOU MANDAT LA PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan și echipa de consilieri locali și-au depus vineri candidaturile pentru alegerile locale din 27 septembrie. Peste 19.200 de târgovișteni au semnat listele de suținere a candidaților PSD. Cristian Stan este convins că în seara zilei de 27 septembrie PSD Târgoviște va sărbători o victorie, pentru a putea continua pe traseul dezvoltării, al investițiilor și al respectului față de cetățeni.

Cristian Stan i-a avut alături la depunerea candidaturii pe parlamentarii Marian Țachianu, Carmen Holban și Claudia Gilia, dar și pe Corneliu Ștefan, cel care va candida din partea PSD la șefia CJ Dâmbovița, alături de întreaga echipă de consilieri locali municipali.

Declarația primarului Cristian Stan, la depunerea candidaturii:

”(…) Am lângă mine cea mai bună echipă de consilieri pe care o prezintă un partid politic. Nu spun lucrul acesta pentru a exagera, spun pentru că acesta este adevărul. Sunt oameni cu cariere profesionale deosebite, oameni care înseamnă foarte mult în domeniile în care activează. Depun această candidatură cu gândul de a continua proiectele importante pe care le avem la nivelul municipiului Târgoviște, cu gândul de a începe alte proiecte, de a demara alte investiții utile pentru comunitate. (…) Vreau să le mulțumesc celor peste 19.200 de târgovișteni care ne-au acordat încrederea semnând listele de susținere pentru candidații la Consiliul Local, pentru candidatul la primărie, pentru candidații la Consiliul Județean și pentru președintele Consiliului Județean din partea PSD. Este o mare responsabilitate, suntem conștienți de acest lucru, dar am convingerea că ne vom ridica la înălțimea așteptărilor. (…) Sunt convins că în seara zilei de 27 septembrie vom sărbători cutoții o victorie a acestei echipe, dar mai ales o victorie a târgoviștenilor care vor continua pe acest traseu al dezvoltării, al investițiilor și al respectului față de cetățean”.

Echipa de consilieri locali municipali a PSD este formată din oameni profesioniști care activează în diferite domenii.

1. Cristian Daniel Stan
2. Cătălin Rădulescu
3. Ilie Monica Cezarina
4. Agnes Terezia Erich
5. Prisăcaru Ciprian
6. Istrate Gabriela
7. Andrei Eduard Tudora
8. Ana-Maria Gheorghe
9. Tudorică Răducanu
10. Corneliu Sălișteanu
11. Doina Nicoleta Boboacă-Mihăescu
12. Constantin Cozma
13. Alexandu Bugyi
14. Ion Cucui
15. Paul Ciprian Patic
16. Florin Emil Nicolae Badea
17. Adrian Dumitru
18. Ioana Mădălina Sandală
19. Adrian Stănescu
20. Gabriel Cristian Ene
21. Eugen Pătrașcu
22. Claudiu Dumitrescu
23. Valentin Tiberiu Hossu
24. George Florin Ionete
25. Ionuț Oprea
26. Diana Luchiana Oprea
27. Ionel Niculescu