CRUCEA ROȘIE DÂMBOVIȚA, INTERVENȚIE LA CREVEDIA

Comunicat intervenție Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița  

în comuna Crevedia, jud. Dâmbovița 27.08.2023  

Având în vedere consecințele exploziilor care au avut loc, în seara zilei de 26.08.2023 la o staţie GPL aflată pe DN 1A, în comuna Crevedia, judeţul Dâmboviţa, reprezentați ai Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița au participat la o întâlnire de urgență cu prefectul județului Dâmbovița în dimineața zilei de 28.08.2023.

Ulterior, un număr de 7 voluntari ai detașamentului județean de intervenții la dezastre al Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița s-au deplasat în comuna Crevedia, în zona afectată, pentru evaluare de teren a nevoilor comunității și acordarea unui ajutor de urgență pentru persoanele afectate sau care nu mai au locuință.

Astfel, au fost distribuite persoanelor afectate un număr de 600 sticle apă plată 0,5 l și 100 sendvișuri. Desemenea la nivelul căminului cultural din comun au fost transportate un număr de 20 paturi pliante campanie, 46 saltele izopren și 50 pături primite din partea Sediului Central al Crucii Roșii Române. Suntem în legătură permanentă  atât cu UAT Crevedia cât și cu subfiliala locală de Cruce Roșie astfel încât, la nevoie, necesarul de materiale, alimente, apă, etc. să fie achiziționate sau distribuite urgent în comunitate.

Biroul de presă al Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița