CUM VEDE UN MEDIC „RELAXAREA” DIN ULTIMELE ZILE! ” INTRU AZI ÎN FARMACIE: NIMENI DINTRE ANGAJAȚI NU PURTA MASCĂ”

 

Foarte mulți dâmbovițeni ignoră măsurile de prevenire a infecției cu Covid -19! În ultimele zile magazinele care s-au deschis au fost pur și simplu luate cu asalt de cumpărătorii care au stat prea mult în casă. Din păcate, în entuziasmul lor, mulți cetățeni uită de măsurile de distanțare fizică sau de purtarea măștii, deși reglementările în vigoare îi obligă să nu uite.  Medicul Felix Georgescu, un pediatru cunoscut în județul Dâmbovița a povestit uimit cum se încalcă aceste prevederi cu lejeritate și în farmacii și în magazine. Mesajul său postat pe o rețea de socializare cu o imagine mai mult decât sugestivă i-a impresionat pe utilizatori. Să sperăm că vor fi mai atenți și vor respecta aceste reguli pentru binele tuturor!

„O fotografie cât o mie de cuvinte.

Intru azi în farmacie: nimeni dintre angajați nu purta mască.

Intru în centru comercial: angajații poartă masca la gușă. Jumătate din cumpărători, nu poarta mască sau e doar accesoriu.

Intru în magazin de telefonie, firma mare. Angajații nu poarta mască, deși persoanele din fata ghișeului aveau. Un nene mă amenință pentru că i-am făcut observație că nu are voie să intre fără mască lângă mine. Restul probabil m-au înjurat în gând.

Da, știu, nu e treaba mea să le atrag atenția, instituțiile statului ar trebui să o facă. Dar noi cei care respectăm regulile, degeaba le respectăm dacă alții din jurul nostru nu o fac.”