DÂMBOVIȚA: 111 PERSOANE CONFIRMATE CU COVID -19 „SE TRATEAZĂ” ACASĂ!

80 de noi cazuri de coronavirus au fost înregistrate în doar două zile în județul Dâmbovița! În paralel, crește și numărul persoanelor care refuză internarea sau sunt externate la cerere. 111 dâmbovițeni cu test pozitiv la coronavirus au refuzat spitalizarea. Iată datele transmise de autorități:

„La nivelul județului Dâmbovița, polițiștii continuă să acționeze integrat, cu efective mărite, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19, cât și pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranță publică. Totodată, aceștia continuă activitățile în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială.

Astăzi, conform DSP Dâmbovița:

  • Persoane confirmate cu COVID-19: 965 (30 persoane astăzi)

  • Persoane vindecate, în total : 384

  • Persoane decedate de la debutul pandemiei: 35

  • Persoane confirmate care refuză internarea, în total: 73 (2 persoane astăzi)

  • Persoane confirmate externate la solicitare, în total: 38.

Reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița au efectuat 21 de misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești precum și decontaminarea tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport. De asemenea, reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au efectuat 8 misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești și a probelor recoltate.

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-I proteja pe toți cei din jur. 

CENTRUL JUDEȚEAN

DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ

AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA”