Dâmbovița/Activități preventive anticorupție

În data de 25 ianuarie 2024, ofițerii de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița au desfășurat activități preventive la Primăria Doicești, județul Dâmbovița, la invitația reprezentanților acestei instituții.

Scopul acestei întâlniri a fost promovarea și consolidarea comportamentului integru în rândul funcționarilor publici, precum și creșterea gradului de conștientizare a consecințelor implicării în fapte de corupție.

În acest context, au fost prezentate informații cu privire la competența Direcției Generale Anticorupție, modul de acțiune în situația în care funcționarii publici sunt implicați sau iau cunoștință despre săvârșirea unor fapte de corupție, precum și modalitățile de sesizare, inclusiv prin intermediul Call-center-ului anticorupție 0800.806.806, apelabil gratuit din orice rețea fixă sau mobile.

Reamintim faptul că, la nivel local, DGA este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, al cărui sediu se află în municipiul Târgoviște, str. G-ral I.E. Florescu, nr. 8, telefon/fax 0245/632870, e-mail.

SERVICIUL JUDEȚEAN ANTICORUPȚIE DÂMBOVIȚA