DÂMBOVIȚA, ACTIVITĂȚI PREVENTIVE ANTICORUPȚIE

La data de 29 iunie 2022, ofițerii  de prevenire din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița au organizat o activitate de informare pentru funcționarii din cadrul Primăriei Nucet, județul Dâmbovița, la care au participat și cetățeni din comuna Nucet, cărora le-au transmis informații referitoare la competența Direcției Generale Anticorupție, infracțiunile de corupție, modul de acțiune în situația în care sunt implicați sau iau cunoștință despre săvârșirea unor astfel de fapte, respectiv modalitățile de sesizare, inclusiv la Call-Center anticorupție 0800.806.806.

Activitatea s-a efectuat alături de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița – Centrul de Prevenire a Criminalității Târgoviște, reprezentanți din cadrul Inspectoratului Pentru Situații de Urgență „Basarab I” Dâmbovița, reprezentanți din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi „Mircea cel Bătrân” Dâmbovița, precum și cu lucrători din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița.

Cu acest prilej, au fost distribuite materiale cu tematică anticorupție.

Reamintim că, la nivel local, Direcția Generală Anticorupție este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, al cărui sediu se află în municipiul Târgoviște, str. G-ral I.E. Florescu, nr. 8, telefon/fax 0245/632870.

Cetățenii județului Dâmbovița care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupție pot face acest lucru printr-o sesizare gratuită la Call Center anticorupție 0800806806, prin e-mail la adresa: dambovita.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul structurii județene.