dambovita.dga@mai.gov.ro – ADRESA LA CARE PUTEȚI LUA ATITUDINE ÎMPOTRIVA ACTELOR DE CORUPȚIE DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

Dâmbovița/Activități preventive anticorupție în cadrul campaniei „M.A.I. etic, M.A.I. integru”

 În perioada 18 – 22 februarie 2022, ofițerii  de prevenire din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, au desfășurat o serie de activități de educație pe linia prevenirii corupției cu funcționarii din cadrul Primăriei Comunei Dragomirești și din cadrul Primăriei Comunei Petrești din județul Dâmbovița, cărora le-au transmis informații preventive referitoare la competența Direcției Generale Anticorupție, infracțiunile de corupție, modul de acțiune în situația în care sunt implicați sau iau cunoștință despre săvârșirea unor astfel de fapte, respectiv modalitățile de sesizare, inclusiv la Call-center anticorupție 0800.806.806.

Activitatea a avut loc împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița – Centrul de Prevenire a Criminalității Târgoviște, polițiști din cadrul Poliției Orașului Găești,  reprezentanți din cadrul Inspectoratului Pentru Situații de Urgență „Basarab I” Dâmbovița, reprezentanți din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi „Mircea cel Bătrân” Dâmbovița, din precum și reprezentanți din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița.

Activitatea a fost desfășurată în cadrul campaniei naționale de promovare a integrității „M.A.I etic, M.A.I. integru”.

Cu acest prilej, au fost oferite materiale cu tematică anticorupție cu mesajul „Integritate pentru credibilitate!” , „Ordinea publică și integritatea fac echipă bună”.

Reamintim că, la nivel local, Direcția Generală Anticorupție este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, al cărui sediu se află în municipiul Târgoviște, str. G-ral I.E. Florescu, nr. 8, telefon/fax 0245/632870.

Cetățenii județului Dâmbovița care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupție pot face acest lucru printr-o sesizare gratuită la Call Center anticorupție 0800806806, prin e-mail la adresa: dambovita.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul structurii județene.