DANIEL BLAGA: „DRUMUL ÎNTRE GURA OCNIȚEI ȘI MORENI, ÎN MOCIRLĂ”

Drumul între Gura Ocniţei şi Schela Mare, Moreni, în mocirlă şi-n nervii şoferilor
 La finele săptămânii, am mers până în oraşul Moreni. Mă gândeam că voi ajunge repede având în vedere că aveam de parcurs în jur de 20 de kilometri.
 La ieşirea din localitatea Gura Ocniţei am dat însă peste o porţiune de drum dezastruoasă – gropi şi mocirlă, până aproape de intrarea în Schela Mare.
 În zadar încercau şoferii să circule cu 10 – 15 kilometri la oră, autoturismele s-au murdărit zdravăn.
 Am căutat să găsesc explicaţii despre lucrarea cu pricina. Ştim că urmează ca tronsonul respectiv să fie modernizat, dar nimeni nu ne spune concret în cât timp.
 Am stat de vorbă cu mai mulţi şoferi care tranzitează des zona respectivă, iar oamenii mi s-au plâns că îndură condiţiile astea de câteva săptămâni bune şi sunt convinşi că lucrurile nu se vor rezolva prea curând.
 Aşa că, la fiecare ploaie drumul este un adevărat calvar pentru cei care se încumetă să-l traverseze.
 Iar când nu plouă, praful le dă bătăi de cap şi le scoate în fiecare zi bani din portofel pentru spălarea maşinilor.
 Alţii circulă deja pe ruta ocolitoare – Moreni – I.L. Caragiale – Târgovişte, dar asta înseamnă mai mulţi kilometri, mai mulţi bani pentru carburant, mai mare distanţă, timp pierdut în zadar.
 Am întâlnit pe traseu o pancartă pe care era afişat mesajul – Atenţie, drum în lucru, ne cerem scuze pentru disconfortul creat în trafic. Scuze, scuze, dar un timp asumat pentru realizarea lucrării? – A PRECIZAT DEPUTATUL USR PLUS, DANIEL BLAGA.