„DAR DIN DAR SE FACE RAI” – FLORI BUNGETE ȘI DANIELA ȘERBAN, INEDITĂ LANSARE DE CARTE ÎN PAROHIA BROȘTENI (COMUNA PRODULEȘTI)

Parohia Broșteni din comuna Produlești, păstorită de părintele Grabriel Ichim a fost gazda unei inedite lansări de carte care a îmbinat poeziile cu cântecele pentru copii. Au fost prezentate titlurile de carte ABC și DO RE MI , poezii și cântecele lirice pentru copii și ÎN CASA DOMNULUI PĂȘIM, poezii, cântecele și colinde, însoțite de un CD înregistrat de copiii de la Ansamblul ZESTREA SATULUI. Autori, Flori Bungete și Daniela Șerban.
DAR DIN DAR SE FACE RAI, motto-ul sub care s-a desfășurat acest proiect , a adunat laolaltă instituții și persoane fizice, care prin sponsorizări sub diferite forme , s-a materializat în editarea a 600 de cărți, sub egida editurii BIBLIOTHECA din Târgoviște și 300 de cd-uri.


La evenimentul desfășurat cu binecuvântarea IPS Nifon, au luat parte, alături de cei peste optzeci de iubitori de poezie și cântec, invitați de seamă, printre care:
-preot Dincă Anton, coordonatorul comitetelor de tineret din cadrul Protoieriei Târgoviște – Sud,
-primarul com. Produlești, Georgescu George,
-preot Anton Nicolae,
– prof. Voicu Constantin, reprezentantul Societății Scriitorilor Târgovișteni,
– d-na Dorina Radu, șefa Cerului Militar Târgoviște,
– dl. Ion Bratu, etnolog și alții…
Momentul artistic al evenimentului a fost susținut de Ansamblul Zestrea Satului.
Toți copiii prezenți și invitații au primit cărți și cd-uri.
Proiectul va continua prin școli, grădinițe, centre de copii, biblioteci, oriunde se poate oferi o carte, un cântec și o bucurie. Bucuria de a dărui și de a primi.
Proiectul a fost inițiat de scriitoarea Flori Bungete, secondată îndeaproape de d-na Daniela Șerban, cea care a simțit muzicalitatea din poezii, pe multe dintre ele transformându-le în cântecele.