DATELE OFICIALE PRIVIND EVOLUȚIA PANDEMIEI COVID -19 ÎN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

Polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.
În ultimele 24 de ore, 272 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și 132 de polițiști locali au desfășurat pe raza județului Dâmbovița misiuni specifice, fiind efectuate 1.973 de verificări la persoane aflate în izolare la domiciliu. O persoană a fost sancționată contravențional, pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu, cu amendă în valoare de 500 lei, conform prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19. Aceasta a fost introdusă într-un centru de carantină pentru 14 zile.

Astăzi, 12.06.2020, conform situației DSP Dâmbovița:
– se află în izolare la domiciliu:1.956 persoane asimptomatice
– se află în carantină instituționalizată: 19 persoane
– persoane confirmate cu COVID-19, în total: 348 persoane
– persoane vindecate : 193
– persoane decedate de la debutul pandemiei: 13.

În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița (16 misiuni) și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (4 misiuni) privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport. De asemenea, DSP Dâmbovița a executat o misiune privind transportul probelor biologice.

Multumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă!

CENTRUL JUDEȚEAN
DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ
AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA