DEPUTATUL DANIEL BLAGA ARE PROGRAM DE AUDIENȚE ÎN TÂRGOVIȘTE, MORENI ȘI PUCIOASA

În momentul în care, cu suportul vostru, am avut privilegiul de a intra în Parlamentul României, v-am promis că vă voi fi alături și că voi căuta să las deschise toate liniile de comunicare, astfel încât să pot încerca să vă ajut de fiecare data, în măsura posibilităților. Am promis de asemenea faptul că vă voi considera parteneri, atât de dialog cât și de găsirea împreună a soluțiilor optime la problemele cu care poate că vă confruntați, indiferent de comunitatea dâmbovițeană din care faceți parte.
Acum, la startul noii sesiuni parlamentare, reînoiesc această promisiune pe care v-am făcut-o, așa cum consider că este firesc. Tocmai de aceea, mă bucur să anunț faptul că audiențele parlamentare continua, în fiecare săptămână, așa cum v-am obișnuit.
Începând cu data de 9 septembrie, ne putem auzi sau vedea după următorul program:
 Online ZOOM – Joia, în intervalul orar 18.00 -19.30
 Târgoviște – Vinerea, în intervalul orar 10.00 – 12.00, la cabinetul parlamentar situat pe Str. Poet Grigore Alexandrescu bl. E1, parter
 Moreni – Vinerea, în intervalul 13.00 – 1500, pe Str. Cpt. Pantea Ion nr. 5
Pucioasa – Vinerea, în intervalul 17.00 -19.00, pe Str. Republicii nr. 85.
Pentru ca fluxul să fie unul firesc, am rugămintea mare de a vă programa telefonic la numărul 0790.101.362. Vă mulțumesc frumos și vă aștept cu drag.