DEPUTATUL DANIEL BLAGA: „Noile „măsuri” fiscale, pregătite de către PSDNL, ar putea foarte bine să îngroape mediul privat.”

Noile „măsuri” fiscale, pregătite de către PSDNL, ar putea foarte bine să îngroape mediul privat.
Sute de mii de oameni care susțin milioane de salarii în România. Sute de mii de oameni care au reușit, cu extrem de multă trudă, să pună pe picioare afaceri care servesc comunități și care oferă locuri de muncă. Nu cu ajutorul Statului, nu, ci mai degrabă în ciuda piedicilor puse de către acesta, mai ales în acest ultim an, în care dările au crescut enorm. O nouă dublare ar însemna ca foarte mulți dintre acești oameni să nu mai aibă altă soluție decât să tragă obloanele iar efectul de domino ar putea fi devastator.
PSD ar fi putut elimina toate pensiile speciale, în această goană a sa după bani, încercând să „repare” din catastrofa unor împrumuturi de peste 120 de MILIARDE de lei doar în 2023. N-a făcut-o însă. A căzut de acord că a ucide mediul de afaceri e modul mai simplu.
PSD, ai cărui lideri n-au plătit în viața lor un salariu și nici n-au muncit vreodată în mediul privat, aleg să îl îngroape pe acesta la începutul anului viitor. Disprețul, aroganța și mai ales lipsa de asumare par cu atât mai aberante cu cât discutăm despre un an plin de tururi electorale de scrutin.
Simțindu-se zei printre sclavi, PSD ne arată că nici măcar nu mai mizează empatia sau bunul simț, nici măcar în ceasul al 12-lea.
În tot acest timp, PNL pare că a încetat să mai existe. Partidul Liberal de altădată e gata de asemenea să dea lovitura fatală liberalismului.
Da, anul viitor vom vota inclusiv pentru dreptul de a munci și trăi în România. Până atunci însă, e imperativ ca societatea civilă să-și facă vocea auzită, așa cum a mai reușit să o facă în alți ani.
Noi o susținem, de aici, zi de zi. – A precizat deputatul USR Daniel Blaga.