DEPUTATUL DANIEL BLAGA: „PRIMUL MINISTRU A ÎNCURCAT PREROGATIVELE FUNCȚIEI CU CONCURSURILE DE POPULARITATE…”

După mai bine de jumătate de an în care a asigurat populația țării noastre, online și la tv, că situația sanitară e ideală, Florin Cîțu, încă premierul României, anunță cu surle și trâmbițe că „va căuta vinovații”, susținând că era conștient de pericolul iminent al valului 4 al pandemiei. Ce uită domnul ”winning big time” să menționeze e că situația atât de incertă în care ne află acum i se datorează în totalitate.
Concret, deși știa foarte bine că pericolul nu a trecut, primul ministru a încurcat prerogativele funcției cu concursurile de popularitate, ridicând toate restricțiile existente și făcând paradă de succesul campaniei de vaccinare. Care succes, nu știu, de vreme ce realitatea e pe cât de dură pe atât de greu contestabilă: ne aflăm acum pe penultimul loc la acest capitol la nivelul Uniunii Europene.
Minciunile talentatului domn Cițu nu-s puține. După ce a „urecheat” Ministerul Sănătății, deși acesta NU se poate ocupa de campania de vaccinare, coordonarea acesteia intrând în fișa postului primului ministru, a venit rândul discursului de tip „am vorbit despre asta toată vară”, deși, „toată vara” am auzit cu toții o singură placă: „dacă e ceva de valul 4, nu are cum să fie ce a fost”. Acum, când lucrurile nu mai pot fi negate, nici măcar filtrele de tip ”Superman” nu mai pot salva un adevăr cât se poate de simplu: minciuna are picioare scurte. Singura problemă? Că atunci când minciuna e patologică, oamenii simpli sunt cei care prătesc prețul. – a precizat deputatul USR PLUS Daniel Blaga.