DEPUTATUL DANIEL BLAGA: „PSD, o nouă mostră de corupție „marcă înregistrată”: Nicolae Bădălău a fost reținut de către DNA!”

„Să vină diaspora / Ca să ne pi*ăm pe ea!” – Mai țineți minte acest „cântecel” abject? Versurile-i aparțin lui Nicu Bădălău și i-au fost „serenadizate” cu un întreg taraf, la cererea sa. Pentru cei care nu știu cine (mai) e Nicolae, aflați că el a fost „despăgubit” cu funcția de Vicepreședinte a Curții de Conturi, asta după ce nu a mai „prins” o poziție eligibilă în Parlament…C-așa-i în PSD: nu „prinzi” o poziție, primești alta, ca să rămâi loial „famigliei”. Ce-l recomanda pe el să ajungă la Curtea de Conturi? – ați putea întreba… Ei bine, mai puțin decât nimic, de vreme ce singura sa legătură cu legile financiare reprezintă CONDAMNAREA SA PENTRU FURT în 1988… Și cercetarea lui ulterioară în câteva dosare distincte, instrumentate de către DIICOT și DNA.
❌ Ce-a făcut Nicu de data asta? Nimic ieșit din comunul PSD: Conform procurorilor, Bădălau făcea presiuni asupra primarilor de comună pentru ca firmele apropiate de el să primească contracte la schimb cu promisiunea unei mite de 7% din valoarea contractelor. Prevăd 2-3 zile de tăcere din partea PSD, înainte ca ”business as usual” să redevină norma. Sper doar că acest nou exemplu de corupție „marcă înregistrată” să deschidă și ochii celor care încă mai cred minciunile unui partid care nici să vrea nu se mai paote abține de la fărădelegi.
PS: USR a solicitat astăzi revocarea lui Nicolae Bădălău de la conducerea Curții de Conturi. Rămâne de văzut cum va reacționa PSDNL… – A PRECIZAT DEPUTATUL USR DANIEL BLAGA.