DEPUTATUL DANIEL BLAGA: „S-au unit în jurul banilor, se ceartă tot doar pe bani.”

S-au unit în jurul banilor, se ceartă tot doar pe bani. PNL Dâmbovița anunță public că rupe alianța județeană cu PSD. Motivul nu e legat de gafele de proporții din ultimii ani, nici de dorința de a pune brusc cetățenii pe primul plan. E legat, firește, de bani. Concret, de faptul că primarii liberali n-ar primi de la social-democrați banii „cuveniți”.
Firește, ca-n orice ceartă, ambele părți se acuză acum de incompetență. Curios, asta nu s-a întâmplat cât timp și-au putut împărți nestingheriți „ciolanul”.
Eu unul nu-s tocmai impresionat.Cele două partide gemene și-au mai aruncat de-a lungul anilor vorbe grele, doar pentru a sfârși împreună.
Anunțul liberalilor dâmbovițeni n-ar trebui luat prea tare în considerare, cu atât mai mult cu cât PNL și-a încălcat flagrant principiile atunci când s-a întors, în anii precedenți, înspre partidul cu care se jurau că nu vor mai colabora, PSD.
Sper astfel ca electoratul să țină minte acest lucru, în acest an, acolo unde contează: La vot.” – A PRECIZAT DEPUTATUL USR DANIEL BLAGA.