DEPUTATUL DANIEL BLAGA : „SALVEAZĂ O ȘCOALĂ” ÎN COMUNA RUNCU! VEZI DETALII DESPRE ACEST PROGRAM!

Deputatul USR PLUS Daniel Blaga a identificat o soluție pentru o școală abandonată din comuna Runcu: Din păcate, e o realitate ce nu poate fi negată: în ultimele două decenii, mii de școli au fost închise, devenind în timp clădiri abandonate, uitate de vreme și de comunitate. Majoritatea, în mediul rural.
Dincolo de nevoia acută de a investi în educație, în toate formele sale, rămâne și datoria de a ne aduce aportul în special în zonele defavorizate. Cât despre sprijin, acesta poate îmbrăca mai multe forme. A reprezentat astfel o mare bucurie descoperirea proiectului „Salvează o Școală”. Astfel, alături de unul dintre inițiatorii săi, deputatul și colegul meu, Alin Apostol, și de Alexandra Grecu, ne-am deplasat la Bădeni, în comuna Runcu, acolo unde, o astfel de școală lăsată în paragină urmează să primească în curând o nouă viață.
„Salvează o Școală” transformă școlile abandonate în centre de servicii medicale, sociale sau culturale, oferind un suport nou unei comunități. Te poți implica și tu, aici: https://salveazaoscoala.ro/