DEPUTATUL DANIEL BLAGA (USR): „UN AN DE CÂND AM PRIVILEGIUL DE A VĂ REPREZENTA”

A trecut deja un an de când, exclusiv cu suportul vostru, am privilegiul de a reprezenta Dâmbovița în Parlamentul României. Un an lung, într-un context complicat pentru noi toți însă unul în care sper că am reușit să vă fiu de folos.

Am sprijinit încă de la început cauza COS și sunt convins că una dintre companiile de tradiție ale județului nostru va renaște încet, începând cu anul viitor. Am reușit de asemenea, într-un singur an, să inițiez peste 60 de proiecte legislative, două dintre acestea devenind deja legi.

Cel mai important însă, am reușit să cunosc, prin intermediul audiențelor săptămânale și nu numai sute de oameni. Și-am avut oportunitatea de a încerca să ajut, lucru pe care sper că am reușit să îl fac, măcar parțial. V-am întâlnit, sunt convins, pe mulți dintre voi. Dacă v-am atins așteptările, sunt fericit și promit să nu vă dezamăgesc nici de acum înainte. Dacă nu am reușit să fac asta în primul an de mandat, îmi cer sincer scuze și promit să mă revanșez.

Reformarea României nu are cum să fie ușoară. Asta nu înseamnă că ar trebui să ne resemnăm, nici măcar pentru o secundă. Avem datoria de a privi cu încredere către viitor și de a contribui la acea schimbare pe care ne-o dorim cu toții. Nu ezitați astfel să îmi scrieți onest de fiecare dată când simțiți că pot face mai mult sau atunci când știți că puteți fi de un real ajutor. Rămân aici pentru a vă asculta și nu uit că fiecare feedback pe care îl primesc reprezintă un cadou. Vă mulțumesc astfel tuturor.