DEPUTATUL DANIEL BLAGA: EUROPA, MÂNDRIE ȘI RESPONSABILITATE

?? ??
Suntem parte din marea familie a Uniunii Europene, iar astăzi, de Ziua Europei, mă gândesc cu bucurie la cât de mult s-a schimbat România în bine grație investițiilor cu bani europeni.
Cele mai bune și mai sigure drumuri realizate în țara noastră sunt cu fonduri europene, utilitățile atât de necesare traiului de zi cu zi au ajuns în cele mai îndepărtate localități grație banilor de la Uniunea Europeană.

Nu în ultimul rând, suntem la aceeași masă cu marile puteri ale lumii, iar țara noastră este apărată de cele mai puternice forțe militare.
  9 mai înseamnă însă și comemorarea martirilor, a eroilor care au luptat în război și care ne-au adus pacea și liniștea.
  Am participat, astăzi, la evenimentele organizate la Cazarma 331 de la Teiș, dar și în Municipiul Moreni, cu ocazia Zilei Independenței a României, Zilei Uniunii Europene dar și a Zilei Victoriei Națiunilor Unite, unde alături de colegii mei din USR am depus coroane de flori la Monumentul Eroilor.
  Și astăzi, gândurile bune mi se îndreaptă către toți românii, în orice colț ar lumii s-ar afla, plecați să muncească din greu peste hotare pentru a le face celor de acasă un trai mai bun!