DEPUTATUL MARIAN ȚACHIANU VA CANDIDA DIN PARTEA PSD LA PRIMĂRIA BRANIȘTEA

Deputatul PSD Marian Țachianu a decis să candideze la primăria comunei Braniștea. Astfel, acesta va renunța la postul ocupat în Parlamentul României pentru a redeveni primar în comuna dâmbovițeană.

Țachianu și-a depus oficial candidatura duminică, în prezența echipei de consilieri locali, dar i-a avut alături și pe Corneliu Ștefan, candidatul PSD Dâmbovița pentru președinția Consiliului Județean, pe deputata Carmen Holban, și alți colegi de partid, candidați pe listele de consilieri județeni.

Aș vrea să le transmit bărniștenilor mei că atunci când am venit primar în 2012, am avut gânduri frumoase pentru Braniștea, mai departe am îndrăznit să visez. Vreau să vă spun că nu ne interzice nimeni să visăm și sunt vise care se pot realiza. (…) Eu am avut câteva vise pe care le-am realizat în comuna Braniştea, am făcut un centru cultural, pe care îl avem în spate, de care sunt mândru şi sper să placă şi cetăţenilor din comuna Braniştea, am făcut o şcoală care este aproape gata şi o să începem noul am şcolar acolo, avem o grădiniţă în construcţie pe care o s-o ducem mai departe, o să o finalizăm în acest mandat, avem un dispensar, parcuri, o grădiniță la Dâmbovicioara, am asfaltat comuna, am început canalizarea și apa, pe care le vom finaliza cât de curând în comuna Braniștea (…), a spus Marian Țachianu la depunerea candidaturii.

Întreaga sa declarație poate fi urmărită aici: