DESCHIDEREA UNUI NOU AN DE ÎNVĂȚĂMÂNT LA ȘCOALA DE SUBOFIȚERI DE POMPIERI ȘI PROTECȚIE CIVILĂ „PAVEL ZĂGĂNESCU” DIN BOLDEȘTI

Astăzi, 22 noiembrie a.c., la sediul școlii, a avut loc festivitatea de deschidere a anului de învăţământ, pentru noua serie de elevi noiembrie 2021-septembrie 2022, reprezentând începutul carierei pentru care au optat.

Pentru această serie cifra de școlarizare a fost de 300 de locuri din care 275 locuri pentru calificarea subofiţer de pompieri şi protecţie civilă şi 25 locuri pentru calificarea maistru militar auto.

Domnul colonel Daniel-Ionuț ENESCU, comandantul școlii, le-a urat ”Bun venit!” și i-a felicitat pentru rezultatele obținute, precum și pentru alegerea carierei de salvator. De asemenea, a prezentat elevilor cadrele didactice care vor desfășura activități de predare, învățare și evaluare, precum și modul de organizare și desfășurare a procesului instructiv-educativ.

În încheiere, în numele colectivului școlii, urăm mult succes elevilor în anul care abia începe, iar conceptele de camaraderie, onoare, demnitate, respect faţă de lege şi semeni, dragoste faţă de adevăr şi dreptate să le devină coordonate majore în viaţă !