DESFIINȚAREA GARAJELOR LASĂ ÎN URMĂ GRĂMEZI DE DEȘEURI, LA TÂRGOVIȘTE!

Proprietarii garajelor de pe domeniul public din zona care mărginea cândva terasamentul căii ferate, situată la întâlnirea dintre cartierele Aleea Trandafirilor și CFR, au primit notificare pentru desființarea construcțiilor. În urma garajelor rămân însă, grămezi de gunoaie. Situația a fost semnalată de consilierul local Dan Mărgărit (USR)printr-o postare pe pagina sa de FB.
„Așa înțeleg unii dintre concetățenii noștri să se comporte într-un oraș european din România, anul 2021! Strada Neagoe Basarab. Târgoviște. 13.02.2021.
Au fost garaje, ale locuitorilor din zonă, au primit notificare să evacueze terenul pentru că va urma o reabilitare a zonei de tranzit către Dâmbovița Mall. Ce au lăsat în urma lor se vede în imagini.
Sunt deja, câteva zile, de când, nici o autoritate publică nu se sesizează și nu ia măsuri. Poliția locală patrulează de câteva ori pe zi prin zonă!!! Nu văd bine prin geamul mașinii?
Împreună cu Marius Calomfirescu , am cerut serviciului salubritate să intervină. Am solicitat Primăriei identificarea acestor persoane care confundă spațiul public cu o groapă de gunoi și sancționarea lor, conform legii.”