DGASPC DÂMBOVIȚA DESCHIDE LARG PORȚILE PENTRU VOLUNTARII DIN DOMENIUL ASISTENȚEI SOCIALE, PSIHOLOGI, PSIHOTERAPEUȚI, PROFESOR ȘI EDUCATORI

Vă așteptăm alături de copiii și adulții din sistemul de protecție socială!

DGASPC Dâmbovița își deschide porțile pentru psihologii, psiho-terapeuții, asistenții sociali, pedagogii de recuperare, instructorii de ergo-terapie, profesorii și educatorii specializați, care acceptă provocări în domeniul lor de activitate. Astfel de specialiști sunt invitați să fie alături de copiii din centrele rezidențiale, cu și fără dizabilități, dar și de adulții instituționalizați în serviciile sociale din subordinea instituției.

De asemenea, îi așteptăm alături de noi și pe studenții în domeniile menționate, care își doresc să aplice cele învățate la facultate și tind spre perfecționare, pentru a deveni profesioniști în meseria aleasă. Aceștia vor primi documente ce le vor atesta practica desfășurată în centrele rezidențiale ale DGASPC Dâmbovița. Se vor încheia contracte de voluntariat și protocoale de colaborare.

Cei care sunt dedicați meseriei, care își desfășoară activitatea profesională cu pasiune și chiar își doresc să-i ajute pe cei din jur, prin prisma profesiei, sunt așteptați în familia DGASPC Dâmbovița!

 

DIRECTOR GENERAL,               

  1. Ionela Sandu

     

 

            ȘEF SERVICIU SMCSSMRP,

                                               prof. Eremia Alina-Ioana