DIACON DE LA CATEDRALA MITROPOLITANĂ, CONFIRMAT CU COVID -19!

 

Odată cu vestea deschiderii bisericilor vine, pentru credincioșii din Târgoviște și o veste proastă. Unul dintre diaconii care slujește la Catedrala Mitropolitană a fost diagnosticat cu Coronavirus. 

 

„COMUNICAT DE PRESĂ

În urma apariției în spațiul public a informației că un diacon din județul Dâmbovița este confirmat pozitiv cu COVID-19, facem următoarele precizări:
Părintele diacon, slujitor la Catedrala eparhială, imediat după ce a constatat o creștere a temperaturii corpului, în cursul dimineții zilei de marți, 12 mai a.c., a anunțat conducerea Centrului Eparhial, Direcția de Sănătate Publică Județeană Dâmbovița și s-a prezentat la Secția de Boli Infecţioase a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Acesta a fost testat pentru coronavirus, rezultatul fiind pozitiv.
În prezent se află internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București, iar starea sa de sănătate este bună. Menționăm că familia sa se află în autoizolare la domiciliu, iar D.S.P. desfășoară ancheta epidemiologică.
Nădăjduim într-o cât mai grabnică însănătoșire a părintelui diacon.
BIROUL DE PRESA AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI”