DOI POLIȚIȘTI AU FOST RĂNIȚI CU O COASĂ LA VĂCĂREȘTI! PENTRU A SE APĂRA, AU FOLOSIT ARMELE DIN DOTARE!

În aceasta seară, un barbat de 44 de ani, din localitatea Văcărești, a sesizat prin numarul pentru apeluri de urgenta 112, ca are un conflict cu vecinii.

De îndată, un echipaj de politie, format din 2 agenti de politie, s-a deplasat la fata locului, pentru aplanarea conflictului, moment în care un barbat i-ar fi amenintat cu un obiect ascutit. Astfel, s-au efectuat focuri de arma in plan vertical, pentru somarea persoanei implicate în conflict si avand in vedere faptul ca nu a fost respectata somația, polițistul a executat foc de arma în urma căruia agresorul a fost vătămat in membrul inferior.

In sprijinul agresorului a venit si fratele acestuia, care, ar fi agresat politistii cu același obiect ascutit, si de aceasta data fiind utilizat armamentul din dotare. Barbatul in cauza a fost impuscat in zona abdomenului.

In urma evenimentului, cei doi barbati si agentii de politie au fost transportati la spital, pentru acordarea de ingirjiri medicale.

Sub coordonarea procurorului de caz, politistii continua cercetarea la fata locului, urmand sa se stabileasca cu exactitate toate imprejurarile producerii evenimentului.