DOLIU LA PRIMĂRIA COMUNEI ANINOASA! FOSTUL VICEPRIMAR, VASILE HOLBAN A TRECUT LA CELE VEȘNICE!

Colectivul Primăriei Comunei Aninoasa anunță cu durere trecerea la cele veșnice a fostului viceprimar Vasile Holban. Primarul Vlăduț Niculae a postat câteva gânduri pe pagina sa de FB.

Cu mare tristețe în suflet am aflat de trecerea în neființă a domnului Vasile Holban, fost viceprimar al comunei Aninoasa, un om respectat, un om deosebit, care lasă în urmă foarte multe realizări la care a contribuit de-a lungul timpului pentru comunitatea noastră.
Sincere condoleanțe familiei și celor apropiați! Dumnezeu să-i primească sufletul în Împărăția Sa!
Un mesaj emoționant a fost transmis și de fostul primar Constantin Maricescu pe pagina sa de FB despre cel care i-a fost alături, coleg, vreme de 12 ani.
Cu greu, dar si mare intristare am reusit sa scriu aceste randuri, a trececerii spre nefiinta a omului, prietenului si fostului meu coleg, „Viceprimar in perioada anilor 2008- 2020.”
A fost un om de cuvant, respectabil, un om pentru care nu am cuvinte sa il descriu. Relatia mea cu dumnealui a fost una cu totul si cu totul speciala. Si frati daca eram, poate nu ne intelegeam asa de bine. I-am fost alaturi si la bine si la greu, ne-am inteles foarte bine. De aceea am numai cuvinte de lauda, si sunt alaturi de familia dumnealui in aceste clipe grele.
Cine doreste sa-si ia ramas bun poate veni la Capela din Aninoasa incepand de maine, 25 Martie, iar Slujba de inmormantare v-a avea loc Duminica 28 Martie, ora 11.
Sincere condoleante familiei!
Bunul Dumnezeu sa-l ierte!